Maurizio Trombetta: „O sa-i atacam de la vestiare”


Intră acum și în grupul de

Destins, increzator si din cale-afara de glumet. Asa s-a prezentat Maurizio Trombetta la conferinta de presa de marti, de dinaintea celei mai importante partide din cariera sa, cu Chelsea. Dar, punând punctul pe i, toate înfruntarile din Liga vor fi catalogate de acum înainte cu aceasta eticheta.
„Noi jucam la posibilitatile noastre maxime, nu ne gândim sa luam un punct sau trei. Încercam sa jucam cât mai bine si vedem apoi care va fi rezultatul. Nu voi folosi o tactica defensiva, ci normala. Vom încerca sa facem ambele faze bine. O sa-i atacam chiar si la vestiare.

Serios vorbind, vom pune un accent pe faza defensiva. Eu sper ca noi sa recuperam eficient si sa contraatacam periculos. Toti jucatorii de la Chelsea pot fi decisivi pentru ca au calitati extraordinare. La Chelsea, toti jucatorii au capacitatea de a finaliza”, a declarat italianul la conferinta de presa.

Foloseste acelasi unsprezece!

Mergând pe ideea ca daca ceva merge bine odata ar putea merge bine si a doua oara, antrenorul CFR-ul sustine ca va folosi aceeasi formula de start ca si în partida câstigata cu AS Roma: „M-am decis asupra primului unsprezece. Daca la antrenamentul oficial nu apar probleme, voi folosi aceeasi echipa ca si în meciul cu Roma. Baietii sunt putin mai încrezatori decât înaintea meciului cu Roma. Speram sa oferim o noua surpriza. Am si o mica problema cu Peralta, care nu stiu daca va fi apt de joc. La antrenamentul oficial voi vedea daca e apt”.

Trombetta spune ca obiectivul echipei nu s-a schimbat dupa victoria cu AS Roma si îsi doreste în continuare o calificare în primavara Cupei UEFA. „Noi nu am schimbat obiectivul dupa victoria cu Roma, ne gândim tot la locul trei. Stiu ca le lipsesc trei dintre cei mai importanti jucatori, dar ei au alternative de cel mai înalt nivel. Eu privesc partida cu entuziasm. Chelsea joaca un 4-3-3 fenomenal. Daca stam sa vorbim despre punctele lor forte, ar trebui sa o facem pâna mâine. Nu e un duel între mine si Scolari. E un meci al orgoliilor pentru mine deoarece înfrunt un antrenor atât de mare.

E ceva extraordinar pentru ca jucam împotriva unei echipe care a fost aproape sa câstige finala Ligii Campionilor în sezonul trecut. Noi ne-am pregatit normal. Vreau sa spun ca mi-a placut modul în care publicul a sustinut echipa la meciul cu Steaua. Ma bazez pe ei si stiu ca ne vor sustine si în acest meci. Îmi doresc ca noi si Steaua sa facem puncte si sa demonstram ca fotbalul românesc are valore”, a conchis antrenorul clujenilor.


Intră acum și în grupul de