Un tânăr din Vicovu de Sus a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului. Șoferul a fost depistat în incinta unei firme din localitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, este cercetat de polițiști pentru săvârșirea mai multor infracțiuni după ce a accidentat o fetiță de 11 ani, pe trecerea de pietoni, și a fugit de la fața locului.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 08.00, pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus.

„În timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, un localnic de 28 de ani s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui microbuz staționat în apropierea trecerii pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, ocazie cu care a surprins şi accidentat uşor o minoră de 11 ani, din localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, după care şi-a continuat deplasarea”, a precizat sursa citată.

Fetița a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe șofer în incinta unei societăţi comerciale din oraşul Vicovu de Sus.

Astfel, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de