Sucevean cercetat de polițiști după ce a condus o mașină neînmatriculată, pe care a montat plăcuţele cu numerele unui alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate, pe care a montat plăcuţele cu numerele unui alt autoturism.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri dimineața, la ora 09.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Ciprian Porumbescu din localitate autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, plăcuţele cu numerele de înmatriculare aparținând unui alt autoturism.

„Cu ocazia audierilor, bărbatul a declarat faptul că numerele de înmatriculare le-a găsit în anul 2017, pe raza municipiului Suceava, și nu cunoștea faptul că trebuiau predate poliției sau proprietarului”, a precizat sursa citată.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „însușirea bunului găsit”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de