Acasă Actualitate Angela merge mai departe. Prima statie: APIA Suceava

Angela merge mai departe. Prima statie: APIA Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul viceprimar PNL al Sucevei în perioada 2004-2008, Angela Zarojanu, a devenit functionar public în cadrul APIA (Agentia pentru Plati în Agricultura) Suceava si va deveni, în foarte scurt timp, subprefect al judetului în locul lui Orest Onofrei, care a încetat relatiile de munca cu Guvernul, în urma cu doua saptamâni.

Seful APIA Suceava a confirmat în cursul zilei de miercuri faptul ca Angela Zarojanu este consilier superior în cadrul Serviciului de Inspectie din APIA si ca a început activitatea. În felul acesta, Zarojanu este pusa în fata unei dileme, urmând a se decide daca va urma o cariera de functionar public, sau va ramâne membru al deliberativului judetean, ea acum fiind consilier judetean.



În termen de 15 zile, Angela Zarojanu va trebui sa opteze pentru un statut sau altul si în cazul în care va renunta la deliberativ, în locul sau va urca Brândusel Nichitean, ocupantul locului 5 pe lista PNL pentru Consiliul Judetean Suceava. Alaturi de Angela Zarojanu a devenit functionar public si directorul de cabinet al prefectului judetului Suceava, Ovidiu Doroftei.

Surse din cadrul PNL Suceava ne-au declarat ca pentru Angela Zarojanu se pregateste functia de subprefect al judetului, în locul lasat liber de Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version