Acasă Actualitate Doar 12 case au fost finalizate!

Doar 12 case au fost finalizate!


Intră acum și în grupul de

Lucrarile de reconstructie, începute în urma inundatiilor de la sfârsitul lunii iulie, s-au finalizat doar în cazul a 12 locuinte din comuna suceveana Satu Mare.

Potrivit unui comunicat al prefectului de Suceava, Alexandru Baisanu, la sfârsitul lunii septembrie, din cele 201 locuinte care necesita lucrari de reconstructie, 154 sunt în curs de executie, din care 84 la fundatie, 52 la structura, 4 la sarpanta, iar în comuna Satu Mare sunt finalizate 12 locuinte.



 Reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat ca monitorizeaza atent stadiul reconstructiei locuintelor afectate de inundatiile din luna iulie si a solicitat tuturor primarilor si cetatenilor din judetul Suceava sa actioneze în mod responsabil pentru ca aceste locuinte sa fie finalizate la sfârsitul lunii noiembrie.

Pâna în prezent nu au început lucrarile de reconstructie a celor 23 de case în comuna Arbore, unde Consiliul Local s-a opus acordarii de terenuri pentru noile locuinte, dar si pentru cele doua case din comuna Cacica si câte una în comunele Balcauti si Scheia si în municipiul Radauti.

Totodata, potrivit Prefecturii Suceava, în comuna Dornesti se afla în executie doar sase din cele 20 de case ce trebuie reconstruite, în Todiresti, 11 locuinte din cele 13 ce trebuie reconstruite, iar în Sucevita sunt în executie doua din cele cinci case ce trebuie reconstruite.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version