Flutur: Suceava intră în rețeaua destinațiilor turistice europene de excelență. Va trebui să menţinem acest titlu câştigat şi prin acţiuni cu ştaif


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, la deschiderea expoziţiei “Oul de Paşte, de la cult la artă” la Muzeul de Istorie din Suceava că va participa, joi seara, la Bruxelles, la festivitatea în care judeţul Suceava va primi titlul “Suceava-destinaţie turistică de excelenţă” câștigat în urma unui proiect al CJ Suceava prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică.

El a spus că va participa la decernarea premiului care este o mare realizare şi recunoaştere pentru Suceava.

„Comisia Europeană, Direcţia pentru Mediul Privat şi Afaceri Interne ne-a invitat şi voi fi prezent joi seara la gala decernării acestui onorant premiu “Suceava- destinaţie turistică de excelenţă”, locul I, iar vineri voi participa la semnarea acordului prin care Suceava intră în reţeaua europeană EDEN de turism de excelenţă”, a adăugat Flutur.

Președintele CJ Suceava consideră că Suceava va trebui să vorbească mai mult despre această distincție și chiar merită să se scrie la intrarea în judeţ şi în Suceava despre faptul că Suceava este destinaţie turistică de excelenţă.

„Excelenţa se menţine greu. Noi, administratorii, avem obligaţia ca să menţinem acest titlu câştigat şi prin acţiuni cu ştaif, cum este cea de astăzi, putem să contribuim la creşterea atractivităţii turistice în Bucovina”, a mai declarat Flutur.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de