Aproape 200 de șoferi au fost amendați de polițiștii suceveni pentru încălcarea regimului legal de viteză, în doar trei zile


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în perioada 16 – 18 martie a.c. o acţiune pe raza județului pe linia identificării conductorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acţiunii a fost constatată o infracţiune, fiind aplicate 281 sancţiuni contravenționale, în valoare de 95.815 lei, din care 193 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

„Au fost reţinute 24 permise de conducere, din care 7 pentru viteză, 12 pentru depăşiri neregulamentare, 5 pentru alte cauze şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare”, a arătat sursa citată.

În cadrul acțiunii, un tânăr de 23 de ani din comuna Moldoviţa a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Stroieşti cu viteza de 115 km/h, iar un alt șofer, un bărbat de 34 de ani din Siret, a fost înregistrat de radar în timp ce conducea pe DN 2, în localitatea Grăniceşti, cu 120 km/h.

Ambii șoferi au fost sancționați contravențional, iar polițiștii le-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării.


Intră acum și în grupul de