Flutur: Am intrat în linie dreaptă pentru cursa Suceava spre Madrid. E chestiune de zile până când se va anunța data începerii zborurilor


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că în ceea ce privește cursa Suceava-Madrid operată de firma Cobrex „s-a intrat în line dreaptă”.

Flutur a declarat pentru News Bucovina că în curând va fi anunțată data de începere a operării acestei curse.

„Am intrat în linie dreaptă cu ceea ce înseamnă cursa de Madrid. Este o chestiune de zile până când se va anunța data de la care se va opera cursa spre Madrid”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a menționat că din discuțiile cu operatorul a înțeles că ar urma să fie operată și o cursă spre o destinație din Italia.

Flutur a mai spus că săptămâna viitoare va avea o întâlnire, la Suceava, cu operatorul aerian urmând să fie purtate discuții despre noile curse ce vor fi operate de pe aeroportul sucevean.

Cobrex Trans, operator aerian român înființat în 1994  operează cu un avion Boeing 737-300 cu 148 de locuri.

Compania este certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română să desfașoare operațiuni aeriene de transport pasageri și cargo în Europa, Orientul Mijlociu, dar și Africa. (T.B.)


Intră acum și în grupul de