Ţigări de contrabandă de aproximativ 10.000 de lei, confiscate de poliţiştii din Broșteni în urma unui control în trafic


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Holda, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic, de un echipaj de poliție, transportând țigări de contrabandă.

Poliția Județeană Suceava a precizat că în cursul zilei de luni, 19 martie a.c., un echipaj din cadrul Poliţiei orașului Broșteni a oprit pentru control pe DJ 177A,  din localitatea Holda, autoturismul condus de un localnic de 51 de ani.

„În urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj un colet în care se aflau 600 de pachete de țigări netimbrate, de proveniență extracomunitară, bunuri pentru care bărbatul nu deținea documente”, a arătat sursa citată.

Astfel, polițiștii au ridicat pentru cercetări țigările în valoare de circa 10.000 de lei, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Totodată, polițiștii au întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de