Acțiune desfășurată în sistem integrat, la Rădăuți. Polițiștii au dat amenzi de aproape 34.000 lei și au legitimat peste 250 de persoane


Intră acum și în grupul de

Serviciul de Ordine Publică Suceava a organizat în perioada 14 – 18 martie a.c. o acțiune în sistem integrat pentru creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni prin protejarea persoanei, a patrimoniului, siguranţa stradală și siguranţa rutieră în zona de responsabilitate a Poliției municipiului Rădăuți, la care au fost cooptați polițiști din cadrul Serviciilor Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, Rutier și Acțiuni Speciale.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii au fost verificate 28 de locaţii, au fost organizate 20 de filtre şi au fost legitimate 256 de persoane.

Totodată, polițiștii au constatat 4 infracţiuni, 2 de natură judiciară și 2 la regimul circulației rutiere, au aplicat 110 sancțiuni contravenţionale în valoare de 33.735 lei și au retras 9 certificate de înmatriculare.

La data de 16 martie a.c., un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, autoturismul condus de un localnic de 28 ani, ce avea montate scaune neomologate, nu purta centura de siguranță și nu avea asupra lui documente de legitimare respectiv, permisul de conducere și certificatul de înmatriculare. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform O.U.G. nr.195/2002, fiind dispusă și măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de