ISJ cauta noi metode de implementare a programelor ECO


Intră acum și în grupul de

La Scoala Crestina Filadelfia Suceava, sâmbata, 4 octombrie 2008, ora 10.00, va avea loc Conferinta de diseminare a programelor de educatie pentru mediu „Noile educatii într-o societate bazata pe cunoastere- educatia ecologica”, eveniment ce se înscrie în calendarul activitatilor organizate de Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava, în domeniul educatiei formale si nonformale, dedicate „Zilei Mondiale a Educatiei”.

Programul include festivitatea de acordare a distinctiei simbol „Steagul Verde” pentru 18 scoli din judetul Suceava si statutul de „Eco- Scoala” si acordarea certificatelor pentru implementarea Programului International „Eco-Scoala” pentru scolile active în anul scolar 2007-2008.

Pe ordinea de zi mai sunt incluse si lansarea Revistei de educatie ecologica „ECO-ul”, nr.1/2008, expozitia aniversara „Ecologie de nota zece” la sediul I.S.J.Suceava. “Sunt invitati sa participe reprezentanti ai scolilor evaluate si reevaluate pentru statutul de Eco-Scoala, reprezentanti ai scolilor care desfasoara Programul Eco-Scoala si reprezentanti ai scolilor care doresc sa implementeze programele coordonate de Centrul Carpato Danubian de Geoecologie Bucuresti”, a spus  inspectorul scolar Tatiana Vîntur.

La manifestare vor participa coordonatorul national al C.C.D.G., prof. dr.Cornelia Dinca, precum si oficialitati ale judetului Suceava.


Intră acum și în grupul de