Eliminarea Cetatii din Cupa Romaniei naste o dilema : Cine este tapul ispasitor?


Intră acum și în grupul de

Decizia luata miercuri seara de Comisia de Disciplina din cadrul FRF, de a omologa partida dintre Cetatea Suceava si Ceahlaul Piatra Neamt cu scorul de 0-3 în favoarea nemtenilor, nu a fost primita prea bine la clubul din Areni.

Marian Pana este de parere ca „cine a gresit trebuie sa plateasca”
Oficialii suceveni considera la unison ca echipa locala de fotbal a fost nedreptatita în solutionarea cazului de catre membrii Comisiei de Disciplina. Antrenorul Marian Pana a precizat din start ca vina pentru aceasta situatie nu îi apartine. Mai mult, tehnicianul galben-albastrilor este decis sa protesteze, propunând deja doua variante. „Referitor la decizia Comisiei de Disciplina de la FRF, vizavi de ce s-a întâmplat la meciul din Cupa României, cu Ceahlaul Piatra Neamt, pot spune ca este o situatie destul de complicata, extrem de jenanta pentru noi si dificila pentru mine ca antrenor. As vrea sa punctez ca sunt doua probleme. Eu vreau sa stiu care este greseala noastra, cu ce am gresit noi si care este regulamentul, cu ce au gresit comisiile. Cel care trebuie sa dea socoteala nu sunt eu. Nu e menirea mea sa fac treaba asta.

E o problema care pe mine ma depaseste total. Înainte de meciul cu Ceahlaul, eu am întrebat daca trebuie sau nu sa folosim un junior în teren. Am înteles ca este o circulara pentru echipele din Liga a III-a si doar acolo exista obligativitatea de a folosi junior. Indiferent ce se va întâmpla si cine va avea dreptate, daca nu vom fi programati la meciul cu Gloria Buzau, eu sunt decis sa  iau jucatorii, îi bag în autocar si mergem la locul de desfasurare a jocului din saisprezecimi si intram  pe teren. Nu poate cineva sa-si bata joc de munca baietilor. Am riscat în ambele meciuri, am avut patru jucatori accidentati si ne-am periclitat situatia pentru meciurile din campionat.

Dupa meciul cu Dinamo II o sa ma vedeti la o televiziune centrala. O sa apar munca baietilor, pentru ca am câstigat doua meciuri pe teren, cu mari sacrificii. Nu stim daca cei de la Piatra Neamt au facut contestatie. Ceva este la mijloc si eu nu o sa accept sa-si bata nimeni joc de mine si de jucatorii mei. Exista o vorba ca «pestele mare îl înghite pe cel mic». Eu le promit suporterilor ca noi vom fi un «peste» foarte incomod în gâtul celor care vor sa ne înghita”, a declarat ieri Marian Pana.


Intră acum și în grupul de