Incendiu la un atelier de vulcanizare auto din municipiul Suceava din cauza unui scurtcircuit la o mașină


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit în municipiul Suceava în noaptea de miercuri spre joi, pompierii intervenind cu două autospeciale pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un atelier de vulcanizare auto.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, incendiu a fost anunțat la ora 1:50, iar la sosirea pompierilor incendiul se manifesta la partea din față a unui autoturism, care era parcat în garajul atelierului de vulcanizare, cu pericol de propagare la întreaga construcție, precum și la o casă de locuit și la anexele acesteia.

FOTO: http://www.monitorulvn.ro

„Autoturismul a ars în proporție de 50%. Au mai fost afectate de foc o mașină de echilibrat, un banc de scule, o mașină de polisat (lustruit), cricuri hidraulice și alte accesorii. S-au degradat aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul garajului, un perete din policarbonat, scule și alte materiale din interior”, a precizat Găleată.

El a mai arătat că incendiul a fost lichidat la ora 2:30, iar pompierii au salvat restul garajului, casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile afererente.

„Incendiul a izbucnit la autoturism, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric cu izolația deteriorată”, a menționat slt. Alin Găleată.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de