Acasă Actualitate Trei mașini de poliție pentru blocarea unui puști de 16 ani aflat...

Trei mașini de poliție pentru blocarea unui puști de 16 ani aflat la volanul unei mașini în municipiul Suceava și care nu a oprit la semnalele polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 16 ani din municipiul Suceava este cercetat penal după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în municipiul Suceava și a fost nevoie de intervenția a trei mașini de poliție pentru a-l bloca în trafic.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, la ora 07.50, în timp ce acționa pe str. 22 Decembrie din municipiul Suceava, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire prin semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, unui autoturism înmatriculat în străinătate care circula dinspre str. Gheorghe Doja.

Sursa citată arată că cel aflat la volan nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia  până pe str. Cuza Vodă, unde, a fost blocat şi oprit de alte două autospeciale de poliţie sosite în sprijin.

La volanul autoturismului, polițiștii au identificat pe un localnic de 16 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version