Peste 800 de amenzi date de polițiștii Serviciului Rutier Suceava în cadrul unei acțiuni pe linia identificării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc sub influența alcoolului


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava a organizat în perioada 22 – 25 martie a.c. o acţiune pe linia identificării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, precum și a celor care  conduc vehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate 15 infracțiuni, dintre care 6 pentru conducere sub influența alcoolului, 7 fapte de conducere fără permis și 2 fapte de altă natură.

De asemenea, polițiștii au aplicat 809 sancţiuni contravenționale, din care 445 pentru încălcarea regimului legal de viteză, au reţinut 51 de permise de conducere, din care 15 pentru viteză, 8 pentru conducere sub influența alcoolului și 28 pentru alte cauze.

 

O tânără de 20 de ani din comuna Stroiești a fost înregistrată de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea de domiciliu, cu viteza de 106 km/h.

Tânăra a fost sancționată contravențional, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de