Palmares deosebit al elevilor din judeţul Suceava la etapa naţională a Olimpiadei de Limba germană modernă: două premii I şi o menţiune la categoria individual şi câte un premiu I, II şi III la categoria proiect


Intră acum și în grupul de

Elevii suceveni care au participat la etapa naţională a Olimpiadei de Limba germană modernă, desfăşurată în perioada 23-29 martie 2018, la Craiova, au avut rezultate deosebite la această competiţie obţinând două premii I şi o menţiune la categoria individual şi câte un premiu I, II şi III la categoria proiect .

Inspectorul şcolar pentru limbi moderne Constantin Tiron din cadrul ISJ Suceava a declarat, joi, că lotul olimpic al județului Suceava a fost format din 7 elevi, dintre aceștia, 5 elevi întorcându-se cu premii și mențiuni.

El a spus că la categoria individual elevii suceveni au obţinut două premii I şi o menţiune.

Astfel, la această categorie, Premiul I a fost obţinut de eleva Rotar Mihaela Andra, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, profesori îndrumători Zaharia Anca Mihaela şi Steffen Frank , Premiul I –  Breabăn Emilia, clasa a XII-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, prof. îndrumător Anton Elena Iohana, iar Mențiune – Mangîr Ștefania, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, îndrumată de profesoara Grigoreanu Sofia.

Profesorul Constantin Tiron a precizat că la categoria proiect elevii suceveni au obţinut un premiu I, un premiu II și un premiu III.

La categoria proiect, eleva Lungoci Teodora Sabina, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, îndrumată de profesoara Zaharia Anca Mihaela, a obţinut Premiul I, eleva Breabăn Emilia, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, îndrumată de profesoara Anton Elena Iohana, a obţinut Premiul II, iar eleva Tofan Andra, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, îndrumată de profesorii Zaharia Anca Mihaela şi Steffen Frank, a obţinut premiul III.

Lotul olimpic județean a fost însoțit de profesoara  Anton Elena Iohana de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Inspectorul şcolar sucevean i-a felicitat pe elevi şi profesori pentru rezultatele obţinute la etapa naţională a Olimpiadei de Limba germană modernă.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de