Politistii au confiscat peste 1.200 de pachete de tigari


Intră acum și în grupul de

În urma unui control efectuat de politistii dorneni, au fost confiscate 1.209 de pachete de tigari, care nu erau însotite de documente de provenienta. Potrivit IPJ Suecava, marti, în intervalul orar 04.30-12.00, politistii din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei, au executat o actiune pe linia prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere cauzate de indisciplina conducatorilor auto, ocazie cu care a fost oprita pentru control autoutilitara marca „VW Transporte”, condusa de catre numitul B. DUMITRU de 33 ani din comuna Iacobeni, în interior mai aflându-se numitele P. ELENA de 33 ani din municipiul Vatra Dornei si B. ELENA de 60 ani din comuna Iacobeni.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, în interior a fost gasita ascunsa sub legume si fructe, cantitatea de 1.209 pachete de tigari marcile: Pall-Mall, L&M si Viceroy, pe care era aplicat timbru ucrainean, ce apartinea numitei P. ELENA si pentru care aceasta nu poseda documente de provenienta.

Cea în cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda conform Legii 12/1990, iar tigarile, în valoare de 4.836 lei au fost ridicate în vederea confiscarii.

    
 


Intră acum și în grupul de