Flutur anunță mobilizare maximă la repararea drumurilor județene: Lucrările se fac de dimineața până seara târziu. Se intervine pe zece trasee și vom continua și în zona de munte pe măsură ce drumurile se usucă. Vezi care sunt drumurile pe care se intervine


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că pentru repararea drumurilor județene afectate de iarna târzie se lucrează de dimineața până seara târziu și că este o mobilizare maximă.

„Este mobilizare maximă la lucrările de reparații la drumurile județene”, a spus Gheorghe Flutur care inspectează în teren lucrările.

El a menționat că lucrările de reparații la drumurile județene afectate puternic de fenomenele meteo ale iernii târzii din ultima perioadă se desfășoară intens, de dimineața până seara târziu.

„Am intrat pe Suceava – Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni, pe Rădăuți – Frătăuți – Bilca, la Volovăț, la Pătrăuți, la Horodniceni și pe Cornu Luncii – Mălini – Slatina, Vama-Vatra Moldoviței – Moldovița. Pe măsură ce drumurile se usucă intrăm și pe zona de munte. În aceste condiţii, din păcate, nu vom putea finaliza lucrările până la Sărbătorile de Paște, dar le vom continua imediat pentru a aduce toate drumurile la starea lor normală”, a declarat Gheorghe Flutur.

Totodată, el a spus că s-a intrat și pe tronsoanele de drumuri cu îmbrăcăminte din balast pentru a se executa completări cu balast și reprofilări, pe traseele Stulpicani-Gemenea, la Humoreni, pe Grănicești -Șerbăuți și Berești – Șerbănești.

 

În prezent, potrivit calendarului lucrărilor aflate în desfășurare se execută lucrări de reparații îmbrăcăminte asfaltică prin plombări, pe următoarele drumuri:

 DJ 208 A Suceava-Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni

 DJ 178 C Rădăuți-Bilca

 DJ 209 A Cornu Luncii-Mălini-Slatina

 DJ 208 V Pătrăuți

 DJ 209 K Volovăț

DJ 176 Vama-Vatra Moldoviței-Moldovița

Pe tronsoanele cu îmbrăcăminte din balast se execută completări cu balast și reprofilări pe următoarele drumuri:

– DJ 177 B Stulpicani-Gemenea

– DJ 178  Humoreni

– DJ 178 B Grănicești-Șerbăuți

– DJ 208 B Berești-Șerbănești


Intră acum și în grupul de