Ramona Manescu, europarlamentarul anului 2008 la categoria Educatie si Cultura


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul liberal Ramona Manescu a câstigat miercuri seara, în cadrul galei “The Parliament Magazine Awards”, premiul “Parlamentarul Anului 2008”, la categoria Educatie si cultura. Prestigioasa publicatie europeana nominalizeaza în fiecare an eurodeputatii care s-au remarcat prin initiative de succes în cadrul PE, câstigatorii fiind desemnati prin vot de catre parlamentarii europeni.

În prezentarea  “The Parliament Magazine” se arata ca „Ramona Manescu este extrem de activa în domeniul tineretului, facându-se remarcata prin excelenta activitate în promovarea în cadrul Parlamentului European a Declaratiei Scrise prin care se solicita acordarea unei atentii sporite implicarii  tinerilor în luarea de decizii în cadrul UE ”.
 
 „Acest premiu  îmi confirma faptul ca atât Comisia Europeana, cât si Statele Membre sunt constiente de caracterul vital al implicarii tinerilor în politicile europene  si ma motiveaza si mai mult sa îmi continui demersurile pentru transpunerea în practica a initiativei pe care am lansat-o”,  a declarat Ramona Manescu în cadrul ceremoniei de primire a premiului.
Europarlamentarul liberal  a subliniat totodata importanta  sustinerii acestui proiect de catre Societatea Civila si de catre colegii semnatari, fara sprijinul carora initiativa nu ar fi obtinut expunerea si recunoasterea necesara.
 


Intră acum și în grupul de