Au inselat mai multe persoane cu niste cupoane false


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost înselate de doi tineri de etnie rroma, dupa ce acestia le-au schimbat cupoanele de calatorie cu altele false. Politistii din cadrul Postului de Politie Cornu Luncii, au fost sesizati miercuri, la ora 13:00, de P. STEFAN din localitate, despre faptul ca în apropierea locuintei sale se afla un grup de patru persoane de etnie rroma care ofera spre vânzare marfuri industriale în schimbul banilor sau în schimbul unor cupoane cu bilete gratuite pentru calatorii cu mijloace de transport în comun si C.F.R. Astfel, lucratorii de politie au oprit pe raza satului Sasca Noua autoturismul marca „Opel Vectra”, condus de D. MARIAN în care se mai aflau C. IONUT,  S. VASILE, ambii de 22 ani si L. ION de 60 de ani, toti din orasul Dolhasca.

Politistii au demarat cercetarile, stabilind ca cei în cauza i-au înselat pe C. IOAN, L. ARTEMIZA si U. MAGDALENA, carora le-au luat si schimbat 24 cupoane, iar în schimb, prin metoda „smen”, le-au restituit cupoane false.
IPJ Suceava îi cerceteaza, în prezent, pe C. IONUT si S. VASILE, sub aspectul savârsirii infractiunii de „înselaciune” pentru stabilirea întregii activitati infractionale, întrucât sunt date ca au mai comis asemenea fapte si pe raza altor localitati.


Intră acum și în grupul de