Trei fete au fost rănite într-un accident provocat de o șoferiță din Stulpicani


Intră acum și în grupul de

Trei fete, de 12, 13 şi 15 ani, toate din municipiul Suceava,  au fost rănite după ce mașina în care se aflau a fost izbită de un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din comuna Stulpicani.

Poliția Județeană Suceava a precizat că accidentul a avut loc miercuri, 4 aprilie a.c., la ora 16.29, pe DN 17, dinspre comuna Stroieşti către comuna Şcheia.

„O femeie de 31 de ani, din comuna Stulpicani, s-a angajat în depăşirea autoutilitarei conduse de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava, fără să se asigure despre faptul că în depăşirea ei era angajat regulamentar autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, tot din municipiul Suceava, intrând în coliziune laterală cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat într-un șanț de pe marginea drumului”, a arătat IPJ Suceava.

Astfel, trei fete de 12, 13 şi 15 ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 42 ani, au fost rănite.

Șoferii implicați au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de