Catalin Nechifor – spion de lux al PSD in mijlocul PD-L


Intră acum și în grupul de

Euro-parlamentarul social-democrat sucevean, Catalin Nechifor, a fost prezent duminica, în sala mare a Casei Culturii din Suceava­, la lansarea componentei pe Agricultura a programului de guvernare al PD-L, si a asistat la toate discursurile celor care au urcat pe scena. El a apreciat la final ca noul program este în realitate un „upgrade al programului Aliantei D.A. din 2004”. Catalin Nechifor,  care este prim vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD Suceava, a asistat la prezentarea programului de guvernare PD-L, luând loc în zona rezervata presei. La un moment dat, organizatorii actiunii au realizat ce oaspete au si i-au oferit lui Nechifor o esarfa portocalie cu însemnele partidului, pe care acesta însa a refuzat sa o puna dupa gât, dar a primit un pix portocaliu inscriptionat cu semnul electoral al PD-L.

Dupa încheierea manifestarilor, Catalin Nechifor a declarat ca programul de guvernare prezentat de PD-L este de fapt „un upgrade din 2004 al programului Aliantei Dreptate si Adevar”. El a mai spus ca programul încalca aceleasi prevederi ale Comisiei Europene în ceea ce priveste renta viagera, numai ca fata de 2004, când se ofereau 50 de euro la hectar, acum suma este de doua ori mai mare. El considera ca este „caraghios” ca la prezentarea programului de guvernare, PD-L sa fie atacat de guvernul din care acestia au facut parte si sa-si asume numai meritele guvernarii si nu si esecurile acesteia. „Am asistat la un fel de piesa FRUMOSUL DIN PADUREA ADORMITA cu un personaj care a adormit în 2004 si s-a trezit propus prim ministru în 2008”, a spus Nechifor, facând referire la co-presedintele PD-L, Theodor Stolojan, care candideaza pentru fotoliul de prim-ministru.

Nu este pentru prima data când Nechifor vine sa dea ochii cu cei din conducerea PD-L, prima data facând-o în toamna anului trecut, când i-a provocat pe (vremea aia) PLD-isti la o discutie pe teme de fonduri europene si chiar a mers la sediul lor unde s-a întâlnit cu secretarul general al organizatiei, Marius Vatavu. 


Intră acum și în grupul de