Rezultate foarte bune obţinute de elevii suceveni la Olimpiada Naţională de Biologie. Un elev al Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava s-a calificat în lotul lărgit al României pentru Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene -EUSO 2019.


Intră acum și în grupul de

Patru elevi suceveni au obţinut rezultate foarte bune la Olimpiada Naţională de Biologie, desfăşurată la Piatra Neamţ, în perioada 1-5 aprilie, iar nn elev al Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava s-a calificat în lotul lărgit al României pentru Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene -EUSO 2019.

Potrivit ISJ Suceava, eleva Theodora Elena Bărbuţă, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială “Regina Elisabeta” Rădăuţi, îndrumată de profesoara Maria Telişcă, a obţinut premiul al II-lea şi un premiu special, elevul Gheorghe Găitan, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, îndrumat de profesoara Mariana Drumea, a obţinut premiul al II-lea şi un premiu special, calificându-se şi în lotul lărgit al României pentru Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene -EUSO 2019, elevul Vlad Ştefan Cibotariu, clasa a X-a, a obţinut premiul al III-lea şi un premiu special şi elevul Alexandru Stejar, clasa a XI-a, a obţinut menţiune şi un premiu special, ambii fiind elevi ai Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava şi au fost îndrumaţi de profesoara Carmen Constantineanu.

Lotul olimpic judeţean a fost însoţit, la etapa naţională a Olimpiadei de Biologie, de profesoara Carmen Constantineanu de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de