Primarul Ion Lungu își dorește ca anul acesta să fie redat în folosință Ștrandul Ițcani: Suntem la faza de expertiză a acelor bazine

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că își dorește ca în acest an să fie dat în folosință Ștrandul Ițcani menționând că acum se face expertiza bazinelor existente.

„Am accelerat cât am putut de repede, dar sunt etape obligatorii. Suntem la faza de expertiză a acelor bazine”, a declarat Ion Lungu.

Întrebat dacă aceste proceduri vor determina ca proiectul să nu fie finalizat în acest an, primarul a răspuns că și-ar dori ca anul acesta să fie dat în folosință.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, în toamna anului trecut, că în cadrul strategiei de amenajare de zone de agrement în municipiu dorește recuperarea zonei Ștrandului Ițcani unde vor fi făcute modernizări.

El a spus că a fost la Ștrandul Ițcani cu specialiști pentru a stabili lucrările care trebuie făcute în modernizarea acestuia.

 

„Acolo ne dorim ca în primăvară să pornim lucrările să facem un ștrand modern cu apă caldă”, a declarat Lungu.

El a spus că sunt posibilități de încălzire ori cu centrală pe lemne ori cu gaz natural.

„Sunt două bazine mari, care trebuie reabilitate, recondiționate. Este și un bazin pentru copii. Vrem să montăm jacuzzi în bazinele mari. Este această variantă”, a spus Lungu.

Primarul a mai spus că zona va fi împrejmuită cu un gard, vor fi amenajate parcări și modernizat accesul.

„Îmi doresc să trecem cât mai repede la treabă. Într-o jumătate de an putem să-l reabilităm”, a spus atunci primarul.

Ion Lungu susține că Suceava are nevoie de ștrand public.(T.B.)