S-au luat la bataie din cauza unui caine


Intră acum și în grupul de

Trei barbati din Hârtop s-au luat la bataie, iar unul dintre ei a ajuns la spital dupa ce a fost înjunghiat cu un briceag, marul discordiei fiind un câine. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 20.50, I. CONSTANTIN, în vârsta de 26 ani, din localitatea Hârtop, a fost înjunghiat de O. VASILE, în vârsta de 33 ani localnic.

Politistii au constatat în urma verificarilor ca, în timp ce se aflau în zona unui bar din localitate, pe fondul consumului de alcool si a unor discutii contradictorii legate de un câine de oi, între cei doi a izbucnit un conflict spontan.

În drum spre domiciliu, O. VASILE a fost urmarit de I. CONSTANTIN si un unchi de-al sau, I. VASILE, iar când a fost ajuns din urma, între cei trei a avut loc un schimb de lovituri. În urma altercatiei, I. CONSTANTIN a fost internat cu „plaga înjunghiata piereombilicar cu soc hemoragic”, iar O. VASILE s-a prezentat singur la spital având diagnosticul „plagi în zona capului”, fara a ramâne internat.

În timpul cercetarilor de la fata locului au fost ridicate un cutit tip briceag si un par din lemn de fag si s-a stabilit ca victima a fost lovita de catre O. VASILE cu un cutit, o singura data, în zona abdominala.

Concluziile preliminarii ale examinarii medico-legale au stabilit ca leziunea s-a putut produce printr-o lovitura unica cu un corp întepator-taietor (posibil cutit), fiindu-i necesare un numar de 27-30 zile îngrijiri medicale pentru vindecare si ca viata nu i-a fost pusa în pericol, barbatul fiind cercetat pentru „vatamare corporala”. 


Intră acum și în grupul de