Noul șef al Inspectoratului Școlar Județean Suceava este Cristian Cuciureanu. Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, a confirmat înlocuirea lui Gheorghe Lazăr

Noul inspector şcolar general al judeţului Suceava este inspectorul şcolar general adjunct Cristian Cuciureanu, după destituirea profesorului Gheorghe Lazăr de la conducerea ISJ Suceava, printr-un ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa.

Inspectorul şcolar general adjunct Cristian Cuciureanu a declarat pentru NewsBucovina că va asigura interimatul la conducerea ISJ Suceava începând de joi, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al instituţiei.

Ministrul Educaţiei Naţionale, prof.univ.dr.ing. Valentin Popa a confirmat, joi, pentru NewsBucovina că a semnat ordinul de demitere a inspectorului şcolar general al ISJ Suceava, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

De precizat este că profesorul Cristian Cuciureanu a mai deţinut funcţia de inspector şcolar general al judeţului Suceava în anul 2012, timp de câteva luni.

Profesorul Gheorghe Lazăr a ocupat funcţia de inspector şcolar general al ISJ Suceava în perioada mai 2012-12 aprilie 2018.

Până la transmiterea acestei ştiri, profesorul Gheorghe Lazăr nu a putut fi contactat telefonic.

Cristian Cuciureanu este consilier județean și vicepreședintele organizației municipale Câmpulung Moldovenesc a PSD.

(L.B.)