Șofer român cu domiciliul în Germania, depistat de polițiștii suceveni în timp ce conducea, pe DN 17, cu 152 km/h


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, cetățean român, cu domiciliul în Germania, a rămas fără permisul de conducere după ce a fost depistat de polițiștii suceveni în timp ce conducea pe DN 17 cu o viteză uriașă.

Potrivit IPJ Suceava, Serviciul Rutier Suceava a organizat miercuri, 11 aprilie a.c., o acţiune pe raza județului pentru reducerea riscului rutier cauzat de nerespectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti și identificarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

Astfel, în cadrul acțiunii, un bărbat de 48 de ani, cetățean român, cu domiciliul în Germania, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, cu viteza de 152 km/h.

„A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării”, a precizat Poliția Suceava.

De asemenea, în cadrul acțiunii de miercuri, polițiștii suceveni au mai constatat o infracţiune şi au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale, din care 70 pentru încălcarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, 15 față de bicicliști și 49 pentru alte abateri.

În total, au fost reţinute zece permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de