Trei suceveni care circulau, vineri, fără permis, au fost depistați de polițiști în trafic și sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Trei suceveni care au circulat, vineri, fără să dețină permis de conducere au fost depistați în trafic de polițiști care îi cercetează acum pentru infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a identificat, vineri, pe DJ 208B din comuna Hănțești, un autoturism, la volanul acestuia fiind legitimat și identificat un localnic de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Tot vineri, la ora 16.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 178 din comuna Volovăț, ATV-ul fără număr de înmatriculare, condus de un localnic de 56 de ani.În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar ATV – ul nu este înmatriculat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Vineri seara, la ora 23.20, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preuteşti a oprit pentru control pe DJ 208, din comuna Preutești, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Fălticeni.

Întrucât conducătorul auto nu avea asupra sa permisul de conducere și cartea de identitate, a fost verificat în bazele de date ale poliției, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce cu restricții – suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de