Taximetrist campulungean, victima unor clienti nemultumiti


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist câmpulungean a ajuns victima unor clienti nemultumiti, care pe fondul unor neîntelegeri si a unui conflict spontan, l-au întepat de mai multe ori cu cutitele. Potrivit IPJ Suceava, duminica noapte, în jurul orei 22.00, Politia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizata despre faptul ca în spitalul din localitate a fost internat H. NICOLAE de 77 ani localnic, cu multiple plagi înjunghiate superficiale.

Din primele cercetari s-a stabilit ca în jurul orei 18.00, în timp ce victima efectua o cursa de taximetrie pe traseul municipiul Câmpulung Moldovenesc – herghelia Lucina – Cârlibaba si transporta doi tineri necunoscuti, pe fondul unor neîntelegeri si a unui conflict spontan, a fost întepat de cei doi cu cutitele în zona cervicala, bratului, zonei toracice si a coapsei stânga.

Autorii au fost identificati în persoana numitilor C. Norbert si C. Poaghi, ambii din comuna Blazuri judetul Satu Mare, muncitori sezonieri la o firma din municipiul Satu Mare, care recoltau fân în zona, în prezent disparuti.

Starea de sanatate a victimei este stabila si a fost transferata la Spitalul Judetean Suceava pentru investigatii suplimentare. Dupa examinarea medico legala si în functie de numarul de zile îngrijiri medicale se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de