Taximetrist campulungean, victima unor clienti nemultumiti

Un taximetrist câmpulungean a ajuns victima unor clienti nemultumiti, care pe fondul unor neîntelegeri si a unui conflict spontan, l-au întepat de mai multe ori cu cutitele. Potrivit IPJ Suceava, duminica noapte, în jurul orei 22.00, Politia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizata despre faptul ca în spitalul din localitate a fost internat H. NICOLAE de 77 ani localnic, cu multiple plagi înjunghiate superficiale.

Din primele cercetari s-a stabilit ca în jurul orei 18.00, în timp ce victima efectua o cursa de taximetrie pe traseul municipiul Câmpulung Moldovenesc – herghelia Lucina – Cârlibaba si transporta doi tineri necunoscuti, pe fondul unor neîntelegeri si a unui conflict spontan, a fost întepat de cei doi cu cutitele în zona cervicala, bratului, zonei toracice si a coapsei stânga.

Autorii au fost identificati în persoana numitilor C. Norbert si C. Poaghi, ambii din comuna Blazuri judetul Satu Mare, muncitori sezonieri la o firma din municipiul Satu Mare, care recoltau fân în zona, în prezent disparuti.

Starea de sanatate a victimei este stabila si a fost transferata la Spitalul Judetean Suceava pentru investigatii suplimentare. Dupa examinarea medico legala si în functie de numarul de zile îngrijiri medicale se va dispune procedural.

loading...