Ovidiu Doroftei a demisionat din Consiliul Local urmând să preia funcția de director al Poliției Locale Suceava. Corneliu Vornicu revine în Consiliul Local.


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PNL Ovidiu Doroftei a declarat, miercuri, pentru News Bucovina, că și-a înaintat demisia din Consiliul Local Suceava. El a urma să preia funcția de director al Poliției Locale Suceava.

Funcția de director al Poliției Locale Suceava este vacantă după ce fostul director, Viorel Horodenciuc, a ieșit la pensie, iar conducerea este asigurată de un adjunct, respectiv Nicolae Maftei.

Doroftei ar urma să preia conducerea interimară a Poliției Locale Suceava până la organizarea unui concurs.

Pentru a putea prelua funcția publică, Doroftei, care este consilier local din partea PNL trebuie să renunțe la funcția aleasă, motiv pentru care acesta a demisionat, miercuri, din Consiliul Local.

În locul său ar urma să fie validat  consilier local următorul supleant, fostul viceprimar Corneliu Vornicu.

Ovidiu Doroftei a fost prefect al județului Suceava în anul 2008, iar în perioada 2012-2016 a fost viceprimar al municipiului din partea PNL.

El a fost ales în 2016 consilier local al municipiului Suceava și a îndeplinit și atribuții de administrator al orașului Dolhasca.(T.B.)


Intră acum și în grupul de