Ovidiu Doroftei a demisionat din Consiliul Local urmând să preia funcția de director al Poliției Locale Suceava. Corneliu Vornicu revine în Consiliul Local.

Consilierul local PNL Ovidiu Doroftei a declarat, miercuri, pentru News Bucovina, că și-a înaintat demisia din Consiliul Local Suceava. El a urma să preia funcția de director al Poliției Locale Suceava.

Funcția de director al Poliției Locale Suceava este vacantă după ce fostul director, Viorel Horodenciuc, a ieșit la pensie, iar conducerea este asigurată de un adjunct, respectiv Nicolae Maftei.

Doroftei ar urma să preia conducerea interimară a Poliției Locale Suceava până la organizarea unui concurs.

Pentru a putea prelua funcția publică, Doroftei, care este consilier local din partea PNL trebuie să renunțe la funcția aleasă, motiv pentru care acesta a demisionat, miercuri, din Consiliul Local.

În locul său ar urma să fie validat  consilier local următorul supleant, fostul viceprimar Corneliu Vornicu.

Ovidiu Doroftei a fost prefect al județului Suceava în anul 2008, iar în perioada 2012-2016 a fost viceprimar al municipiului din partea PNL.

El a fost ales în 2016 consilier local al municipiului Suceava și a îndeplinit și atribuții de administrator al orașului Dolhasca.(T.B.)