Meci fantastic la Cluj


Intră acum și în grupul de

Meci absolut dement pe Ion Moina: Penalty-uri, bare, rasturnari spectaculoase de scor, eliminari.

Prima repriza a început socant, în minutul 23 scorul aratând 2-0 pentru „U”. Mai mult, eliminarea lui Alcantara parea decisiva în stabilirea câstigatoarei.

În primul act, jucatorii CFR-ului au contat foarte rar în atac, scorul de la pauza fiind conform cu realitatea din teren.

În a doua repriza s-a dezlantuit iadul. Rând pe rând, cele doua echipe si-au dus suporterii de la agonie la extaz. CFR a egalat la doi, pentru ca Universitatea sa intre din nou în avantaj. Echipa campioana a egalat din nou, spre disperarea suporterilor „sepcilor rosii”, care înca celebrau golul echipei proprii. Ultimele trei goluri din prima repriza s-au marcat în numai patru minute.

Meciul a intrat în prelungiri, dar niciuna dintre formatii nu a fost dispusa sa-si asume riscuri. S-a ajuns evident la loteria loviturilor de la „11” metri.

Seria penalty-urilor a fost interminabila, pâna la urma echipa din liga II cedând. Soporan, care marcase de trei ori din penalty (de doua ori în timpul meciului, o data la loviturile de „11” metri de la final).

Scorul final:13-14!!! Ireal.

 


Intră acum și în grupul de