Bărbat din Bistrița-Năsăud, prins de polițiștii din Marginea la volanul unei mașini cu acte false

Un bărbat de 50 de ani, din judeţul Bistrița-Năsăud, este cercetat de polițiști pentru săvârșirea mai multor infracțiuni după ce a fost prins de polițiștii din Marginea la volanul unei mașini cu acte false.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 18 aprilie a.c., la ora 14.55, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani din judeţul Bistrița-Năsăud.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, documentele prezentate de conducătorul auto, respectiv certificatul de înmatriculare, polița RCA, precum și dovada efectuării ITP-ului aparţin unui alt autoturism care a fost radiat din circulație la 13.03.2017, deşi pe certificatul de înmatriculare prezentat, erau înscrise caracteristicile autoturismului condus și nu ale autoturismului căruia i-au fost eliberate documentele”, a menționat Poliția Suceava.

Totodată, autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani, figura radiat din circulație din 18.04.2018.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal privind infracțiunile de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, complicitate la ”fals material în înscrisuri oficiale”, „fals material în înscrisuri oficiale” şi de „uz de fals”. (M.T.)