Pachete de țigări ascunse în recipiente umplute cu piatră de mozaic, descoperite de polițiștii din Gura Humorului, în urma unui control în trafic. Un alt șofer a fost prins cu țigări de circa 35.000 lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, este cercetat pentru contrabandă după ce a fost prins cu țigări de circa 35.000 lei, în urma unui control în trafic. Un alt bărbat, de 62 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost prins transportând țigări ascunse în recipiente umplute cu piatră de mozaic.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 18 aprilie a.c., în jurul orei 13.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, ce acționa pe DN 2E, pe tronsonul Cacica-Păltinoasa, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi.

„În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat în portbagaj 3.503 pachete cu ţigări, cu și fără timbru fiscal, bunuri pentru care, tânărul nu a putut prezenta documente legale de proveniență”, a menționat Poliția Suceava.

Astfel, țigările în valoare de circa 35.030 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 4.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Ulterior, în jurul orei 14.30, polițiștii au oprit autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat în portbagaj, ascunse în patru recipiente din plastic și umplute cu piatră de mozaic, 260 de pachete cu ţigări de provenienţă extra-comunitară, fără timbru fiscal, bunuri pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

„Țigările în valoare de circa 2.600 lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, a menționat IPJ Suceava. (M.T.)


Intră acum și în grupul de