Bărbat cu permisul suspendat de aproape doi ani, urmărit de polițiști prin Câmpulung Moldovenesc după ce a fost surpins gonind cu mașina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, este cercetat de polițiști după ce a fost prins că s-a urcat la volan, deși are permisul suspendat de aproape doi ani.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 19 aprilie a.c., la ora 11.21,  un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava ce acționa pe DN 17, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, a înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 126 km/h, pe un sector de drum cu limită 70 km/h (+56 km/h), motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, până în curtea unei societăţi comerciale.

„Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 30 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 06.08.2016”, a menționat Poliția Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de