Accesul in Spitalul Judetean, tot mai restrictionat


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Tiberiu Bradatan, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinte de presa, ca în ceea ce priveste procesul de securizare a unitatii medicale, în momentul de fata se lucreaza la nivelele superioare, pâna acum fiind montate camerele de supraveghere de la Unitatea de Primire a Urgentelor si blocul alimentar, lucrari în curs de derulare având loc si la accesul în holul de intrare, unde va exista un birou de primire.

 „În acest birou se va lucra în trei ture, iar de aici se vor furniza relatii pacientilor si apartinatorilor. Aici va exista un terminal cu date ce nu intra în domeniul confidentialitatii privind pacientii, cum ar fi de exemplu data de externare”, a precizat Tiberiu Bradatan.

Si accesul personalului se va face pe baza de legitimatii, toti angajatii fiind deja fotografiati. „Personalul va avea legitimatii de acces pe diferite nivele în functie de complexitatea activitatii pe care o desfasoara”, a mai mentionat purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean Suceava.


Intră acum și în grupul de