Cel mai mare și modern loc de joacă din municipiul Suceava va fi amenajat în zona străzii Amurgului. Zona va fi îngrădită și supravegheată video. Andronache: Va fi cel mai frumos loc de joacă din oraș și cel mai complex


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a declarat, marți, într-o conferință de presă, că cel mai mare și mai modern loc de joacă din municipiul Suceava va fi amenajat în zona străzii Amurgului.

Parcul din Burdujeni

Andronache a spus că în 2017 au fost modernizate zece locuri de joacă din municipiul Suceava, fiind cauciucate, iar în 2018 urmează să fie modernizate alte 10 locuri de joacă, din care nouă vor avea suprafețe între 100 și 200 mp, iar unul care va fi amenajat în zona străzii Amurgului va avea 660 de mp.

El a spus că locul de joacă din zona străzii Amurgului va fi cel mai mare loc de joacă din municipiu.

„Va fi primul loc de joacă din Suceava protejat. Cetățenii doresc un gard de protecție, camere de luat vederi”, a spus viceprimarul.

El a adăugat că acest loc de joacă va conție obiecte de joacă pentru copii între 7 și 14 ani, dar și pentru copii cu vârste între trei și șapte ani, precum și echipamente de fitness pentru adulți.

„Va fi cel mai frumos loc de joacă din oraș și cel mai complex”, a spus Andronache.(T.B.)


Intră acum și în grupul de