Carutas din Darmanesti, ranit grav


Intră acum și în grupul de

Un carutas din localitatea suceveana Darmanesti, împreuna cu cei doi minori care îl însoteau, au suferit mai multe leziuni, dupa ce atelajul hipo în care se aflau a intrat într-un autoturism condus de un sofer timisorean. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 18.50, pe D.N. 2 în interiorul localitatii Darmanesti, numitul Z. VASILE de 47 ani din localitate, în timp ce conducea un atelaj hipo, neechipat corespunzator pentru circulatia pe timp de noapte pe D.C. 2, ajungând la intersectia cu D.N. 2, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca „Daewoo Cielo”, condus regulamentar de catre H. IONEL de 33 ani din municipiul Timisoara judetul Timis, intrând în coliziune cu acesta.  

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a carutasului, precum si usoara a ocupantilor atelajului hipo: minorul Z.A. de 3 ani si numitul B LUDOVICA de 37 ani, ambii din comuna Patrauti, precum si minora Z.A. de 5 ani din municipiul Suceava.    

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducatorul atelajului hipo, datorita leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însa i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetari s-a stabilit ca atelajul hipo nu a fost deloc vizibil si datorita întunericului, sectorul de drum nefiind deloc luminat public.


Intră acum și în grupul de