Unităţile liceale din judeţul Suceava vor prezenta oferta de şcolarizare la cea de a XIX-a ediţie a Târgului ofertelor educaţionale


Intră acum și în grupul de

Unităţile liceale din judeţul Suceava vor prezenta oferta de şcolarizare pentru anul şcolar 2018-2019 în cadrul celei de a XIX-a ediţii a Târgului ofertelor educaţionale, care va avea loc vineri, 27 aprilie, în intervalul orar 10,00-18,00,  la Iulius Mall Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava, evenimentul, care se adresează părinţilor şi elevilor din clasa a VIII-a,  este organizat de Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

“Liceele din județ își vor prezenta oferta de școlarizare pentru anul școlar 2018-2019.

Fiecare școală va avea un stand de prezentare unde se vor afla elevi și profesori care vor oferi informații și pliante vizitatorilor”, se menţionează în comunicatul de presă al CJRAE Suceava.

Sursa citată subliniază că în cadrul  Târgului ofertelor educaţionale părinţii şi elevii au posibilitatea să afle specificul fiecărui colegiu sau liceu pentru o bună orientare școlară.

Totodată, la standul Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul CJRAE Suceava, elevii vor beneficia de consiliere și consultanță și de testare în carieră.

Directorul CJRAE Suceava, profesor Maria Pavelescu, a declarat pentru NewsBucovina că până în cursul dimineţii de joi îşi anunţaseră participarea la acest eveniment reprezentanţi din 24 de unităţi liceale din judeţul Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de