Fotbal, Comisia de Disciplina a Arbitrilor : Doi arbitri suspendati pentru 6 luni!


Intră acum și în grupul de

În sedinta din 16 octombrie a Comisiei de Disciplina a Arbitrilor, patru „fluierasi” au fost judecati, doi dintre acestia, fiind suspendati pe o perioada de 6 luni. Iata deciziile Comisiei:
 – Arbitrul Adrian Radasanu (Suceava) a primit 3 etape de suspendare pentru ca a fost notat cu 6,5 pentru prestatia de la meciul CS Gura Humorului-Dorna Vatra Dornei (12 octombrie 2008) din Liga a IV-a. Observatorul acestui joc a considerat ca Radasanu nu a acordat o lovitura de la 11 metri formatiei CSM Dorna Vatra Dornei.
 – Arbitrul asistent Adrian Baltariu (Suceava),  a fost suspendat pentru 2 etape întrucât nu a anuntat la timp indisponibilitatea sa.

 – Arbitrul asistent Silviu Bodnar (Vatra Dornei) a fost sanctionat cu 6 luni de suspendare pentru ca nu s-a prezentat la meciul Dorna Vatra Dornei – CSS Radauti (11 octombrie 2008), motivând necesitatea prezentei sale la servici.
 – Arbitrul Dorin Prodan (Gura Humorului) a fost sanctionat cu 6 luni de suspendare pentru tainurea neprezentarii arbitrului asistent Silviu Bodnar, la meciul Dorna Vatra Dornei – CSS Radauti.


Intră acum și în grupul de