Un italian a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp în Câmpulung Moldovenesc, iar o femeie a fost rănită. Polițiștii iau în calcul ipoteza ca șoferul să fi adormit la volan sau să i se fi făcut rău


Intră acum și în grupul de

Un italian în vârstă de 70 de ani din Mirano a murit, iar o femeie de 65 de ani din aceeași localitate italiană, a  fost rănită, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs în Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit cercetărilor, cei doi se aflau luni dimineața într-un autoturism Opel Meriva și circulat pe str. Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, din direcția Suceava spre Vatra Dornei, iar în dreptul Pensiunii Monoir, cel mai probabil din cauză că a adormit la volan sau din motive medicale, pe un sector în linie dreaptă, cu  carosabil uscat, șoferul a părasit șoseaua și a intrat într-un stâlp din beton al rețelei electrice amplasat pe marginea din dreapta a drumului.

Șoferul a primit îngrijiri medicale la fața și apoi a fost transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde a murit la scurt timp.

Pasagera din mașină a suferit leziuni ușoare, fiind transportată la Spitalul de Urgență Suceava pentru acordarea de îngrjiri medicale.

În acest caz continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor acestui accident.


Intră acum și în grupul de