Ion Lungu anunță că va da cu mâna lui afară angajații Zonei de Agrement Tătărași care ar percepe bani pentru folosirea facilităților de acolo. Despre modul cum s-au trasat unele terenuri de sport primarul recunoaște: Avem și noi Doreii noștri!


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că va concedia angajații Zonei de Agrement Tărărași care ar percepe bani pentru folosirea bărcilor, hidrobicicletelor, bicicletelor sau a celorlalte facilități din această zonă de agrement.

„Nu se ia niciun leu acolo. Atrag atenția din nou”, a spus Ion Lungu.

El a recunoscut că acolo nu lucrează academicieni, dar susține că nu se ia niciun leu pentru folosirea facilităților.

„Dacă a dat cineva un ban și știe cine este, eu, cu mâna mea, îl dau afară”, a spus primarul care a menționat că nu se percep tarife pentru aceste facilități și că nu din astfel de tarife obține finanțare Primăria.

Primarul a anunțat că a început a doua fază de modernizare a Zonei de Agrement Tătărași, care va costa circa 400.000 de euro și include trasee de escaladă și piste de bowling.

Potrivit acestuia, punctele de atracție vor fi tirolienele, care includ două trasee pentru copii, la înălțime de 2 metri, cu o lungime totală de 100 de metri,  trasee de nivel mediu, la 3 metri înălțime, cu o lungime de 150 de metri și un traseu doar pentru adulți ce include escaladă și tiroliană la 6 metri înălțime, cu o lungime de 150 de metri.

„Vor fi 400 de metri de instalație de escaladă și tiroliană”,a spus Lungu.

Întrebat despre comentariile legate de terenurile de sport din această zonă de agrement, Lungu a spus că a văzut și păreri pro și contra, chiar că a costat prea puțin, dar a subliniat că este o zonă de agrement cu terenuri de mini-fotbal, mini-tenis și nu cu terenuri omologate.

„Am văzut niște Dorei acolo care au pus plasa de fotbal înaintea liniei de careu. Puteau să tragă linia cu 10 centimetri mai în față pentru că oricum nu e omologat.Avem și noi Doreii noștri”, a concluzionat primarul Ion Lungu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de