Fotbal, Comisia de Disciplină : Bătăușul de la Calafindești a fost exclus din activitatea sportivă !

Săptămâna trecută, membrii Comisiei de Disciplină au avut mult de lucru pentru că, pe masa Comisiei, au fost multe cazuri două dintre acestea fiind chiar grave.
La meciul Locomotiva Dornești-Florconstruct Pătrăuți, din optimile de finală ale fazei județene a Cupei României, arbitrul Florin Bilouseac a întocmit un raport suplimentar din care rezultă că în urma unei faze din care s-a marcat gol de către echipa Florconstruct, jucătorii Olariu Costel și Cernovschi au ripostat arbitrului o poziție de ofsaid, după care Olariu s-a năpustit asupra băncii de rezerve și a oficialilor de la Florconstruct.

În același timp au sărit împotriva oficialilor din Pătrăuți și câțiva spectatori de la Dornești. Jucătorul Olariu Costel a luat fanionul de la colțul terenului și a lovit cu el pe Jureschi Dragoș, președintele AS Florconstruct, Donisan, tatăl jucătorului Donisan Toader de la Florconstruct, pe Holban Vasile, antrenorul echipei Florconstruct și alții. După calmarea spiritelor, arbitrul a evacuat spațiul tehnic al echipei oaspete, apoi a comunicat căpitanului de echipă Cernovschi Onuț măsurile pe care urmează a le lua, adică îl va elimina pe dânsul și pe Olariu Costel. Cernovschi Onuț l-a avertizat vehement pe arbitru că dacă îl elimină lucrurile vor degenera, iar arbitrii și echipa oaspete nu vor mai pleca întregi de pe teren. A reluat jocul din dorința de a-l încheia, timp în care a arbitrat în favoarea echipei gazdă, Locomotiva Dornești. Arbitrul menționează că, după părerea sa, jucătorul Olariu Costel era sub influența alcoolului, de asemenea și Cernovschi Onuț.
 

loading...