Fotbal, Comisia de Disciplină : Bătăușul de la Calafindești a fost exclus din activitatea sportivă !


Intră acum și în grupul de

Săptămâna trecută, membrii Comisiei de Disciplină au avut mult de lucru pentru că, pe masa Comisiei, au fost multe cazuri două dintre acestea fiind chiar grave.
La meciul Locomotiva Dornești-Florconstruct Pătrăuți, din optimile de finală ale fazei județene a Cupei României, arbitrul Florin Bilouseac a întocmit un raport suplimentar din care rezultă că în urma unei faze din care s-a marcat gol de către echipa Florconstruct, jucătorii Olariu Costel și Cernovschi au ripostat arbitrului o poziție de ofsaid, după care Olariu s-a năpustit asupra băncii de rezerve și a oficialilor de la Florconstruct.

În același timp au sărit împotriva oficialilor din Pătrăuți și câțiva spectatori de la Dornești. Jucătorul Olariu Costel a luat fanionul de la colțul terenului și a lovit cu el pe Jureschi Dragoș, președintele AS Florconstruct, Donisan, tatăl jucătorului Donisan Toader de la Florconstruct, pe Holban Vasile, antrenorul echipei Florconstruct și alții. După calmarea spiritelor, arbitrul a evacuat spațiul tehnic al echipei oaspete, apoi a comunicat căpitanului de echipă Cernovschi Onuț măsurile pe care urmează a le lua, adică îl va elimina pe dânsul și pe Olariu Costel. Cernovschi Onuț l-a avertizat vehement pe arbitru că dacă îl elimină lucrurile vor degenera, iar arbitrii și echipa oaspete nu vor mai pleca întregi de pe teren. A reluat jocul din dorința de a-l încheia, timp în care a arbitrat în favoarea echipei gazdă, Locomotiva Dornești. Arbitrul menționează că, după părerea sa, jucătorul Olariu Costel era sub influența alcoolului, de asemenea și Cernovschi Onuț.
 


Intră acum și în grupul de