Fotbal, Liga a II-a : S-au dus pe apa Dunării speranțele


Intră acum și în grupul de

FCM Dunărea Galați – Cetatea Suceava  3 – 1 (2 – 1)

Cetatea Suceava nu s-a regăsit nici în deplasarea de sâmbătă, de la malul Dunării. Plecați cu gândul de a strânge primele puncte din deplasare, sucevenii au suferit o nouă înfrângere, 1-3, cu FCM Dunărea Galați, într-un meci contând pentru etapa a XI-a din Seria I a Ligii a II-a.

Dacă până acum, elevii lui Pană puteau spune că au început bine jocurile din deplasare, sâmbătă nu s-a mai întâmplat așa. Dimpotrivă, galben-albaștrii s-au văzut conduși cu 2-0 după numai 15 minute. Gazdele, care alcătuiesc o echipă de puști, au marcat în minutele 7 și 15 prin Lungu și Popescu după care au fost preocupate să-și mențină avantajul. Golul lui Celpan, din  minutul 39, avea să reaprindă sprențele sucevenilor într-un rezultat pozitiv. A venit minutul 38, când Bukvic a ratat penaltiul obținut de același Celpan și atunci s-a dovedit încă o dată că « norocul ține cu cei buni ». Sâmbătă, Dunărea Galați a fost echipa mai bună, chiar dacă sucevenii pot invoca și ghinionul din minutul 46, când șutul lui Cotolan a nimerit bara porții lui Mindileac. După o oră de joc, Bîrlădeanu avea să stabilească scorul final al întâlnirii, 3-1 pentru gazde iar până la final, Cetatea a arătat ca o echipă incapabilă să schimbe ceva.

Cu -5 în clasamentul adevărului și doar 10 puncte, gruparea de pem Areni a intrat în hora retrogradării. Programul acestui final de tur se anunță infernal pentru Cetatea, care miercuri, va înfrunta pe teren propriu, liderul Ceahlăul Piatra Neamț.   

Au evoluat formațiile:

Dunărea Galați: Mindileac – Cristian, Fodor, Cristescu, Cristea, Cucu, Cioinac, Popescu, Munteanu, Lungu, Bîrlădeanu. Antrenor: Dănuț Oprea

Cetatea Suceava: Gh. Viorel – Martin, Nicolau, Streinu, (Negru 68) Cotolan – Cojenel, Bolohan, Onciu, Buhuși (Moldovan 86) – Celpan – Bukvici (Știubei 41). Antrenor: Marian Pană
CLASAMENT


Intră acum și în grupul de