Apel la 112 pentru oprirea unui bărbat din Salcea care conducea băut un buldoexcavator în comuna Dumbrăveni și a rupt un stâlp de electricitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Salcea este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus, băut și fără permis, un buldoexcavator în comuna Dumbrăveni și a rupt un stâlp de electricitate.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, la ora 19.50, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 că pe strada Pârâu Deal din comuna Dumbrăveni, circulă un buldoexcavator, al cărui conducător este în stare de ebrietate și care a rupt un stâlp de electricitate.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat și oprit pentru control utilajul condus de un bărbat de 48 de ani, din orașul Salcea.  În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulat”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „distrugere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de