Ion Lungu, în costum național, a sărbătorit Ziua Europei în Palestina, la Betlehem alături de oficiali europeni, palestinieni și români. Pelerinii din Suceava au prezentat iile tradiționale în cadrul unei parade pe muzică populară românească


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care se află în vizită în Palestina unde a semnat, luni, protocolul de înfrățire între municipiul Suceava și orașul Bethlehem, a participat, marți, la o acțiune de marcare a Zilei Europei care se sărbătorește în data de 9 mai.

Primarul Ion Lungu, îmbrăcat în costum național, a spus că a sărbătorit Ziua Europei la Bethlehem, alături de reprezentantul Uniunii Europene, Ralph Taraf, primarul municipiului Bethlehem, Anton Salman și reprezentantul României în Palestina, Cătălin Țîrlea.

El a menționat că la standul românesc a fost sărbătorită cu acest prilej  ”ia românească” și au fost degustate produse gastronomice românești.

„Pelerinii din Suceava au purtat, în majoritate, ii frumoase tradiționale și am realizat o paradă a acestora pe muzică populară românească, lucru foarte apreciat de cei prezenți”, a menționat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu  conduce o delegație din Suceava în Palestina unde a fost semnat, luni, protocolul de înfrățire între Suceava și Bethlehem.(T.B.)


Intră acum și în grupul de