Încă două tinere accidentate pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

Două tinere  din municipiul Rădăuți au fost accidentate de un autoturism al cărui șofer nu le-a acordat prioritate în timp ce traversau regulamentar strada pe trecerea de pietoni. Potrivit  Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, miercuri, în jurul orei 18.10, pe strada Putnei din municipiul Rădăuți, numitul C. VIOREL de 54 ani localnic, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310”, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat pe numitele T. ALINA de 22 ani și U. PETRONELA de 21 ani din localitate, care s-au angajat în traversarea regulamentară a drumului pe trecere de pietoni marcată și semnalizată.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitei T. ALINA, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul „plagă zdrobită genunchi și contuzie gambă dreaptă”, necesitând pentru vindecare circa 7-10 zile de îngrijiri medicale și gravă a numitei U. PETRONELA, care a fost diagnosticată cu „fractură humerus stâng”, necesitând pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de