Dan Petrescu vrea să-și i-a revanșa de la CFR Cluj . Crezi că va reuși ?

Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, dorește să-și ia vineri revanșa în fața campioanei CFR Cluj care anul trecut a învins Unirea Urziceni atât în finala Cupei României, cât și în campionat.

„Avem o revanșă de luat în fața clujenilor pentru că anul trecut ne-au bătut și în campionat și în cupă, chiar în finală, din păcate. O să fie însă foarte greu pentru că CFR-ul mi se pare cea mai bună echipă din Liga I. N-au pierdut niciun meci pe teren propriu anul acesta, iar îfrângerea de la Timișoara a fost o întâmplare. A venit după două faze fixe dar am văzut meciul și ei l-au controlat în totalitate. Și la Bordeaux au pierdut cu ghinion, dintr-un autogol și ca să-i batem noi vineri trebuie să jucăm excelent iar ei foarte prost. Cred că CFR va prinde fără probleme locul doi anul anul acesta deși până acum n-au strâns prea multe puncte în campionat, din cauza uzurii din Liga Campionilor”, a declarat Dan Petrescu înaintea jocului cu ardelenii.

Pentru Urziceni urmează o lună de foc în care va juca cu CFR, Dinamo, Steaua, Poli Timișoara și de două ori cu Oțelul, în cupă și în campionat. „După meciurile astea vim vedea din ce pastă suntem făcuți și dacă ambițiile noastre sunt justificate sau nu”, a conchis Petrescu