Voleibaliștii lui Pancu se pregătesc pentru o nouă victorie : Ei întâlnesc mâine, la Sala „Unirea”, pe CSM București


Intră acum și în grupul de

Voleibaliștii de la CSMU LPS Suceava vor întâlni mâine, acasă, pe CSM București,  ocupanta locului trei a Seriei A2 Est, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a turului fazei I.
Profesorul Victor Pancu privește cu destindere partida cu bucureștenii, o echipă nou formată, din rezerve provenind de la câteva formații din Capitală. „E drept că ei sunt pe moment urmăritorii noștri, dar nici nu mă gândesc că nu vom câștiga meciul. Avem în acest campionat altă optică de joc, alt curaj și altă voință”, a declarat el.

Parcursul elevilor lui Victor Pancu din acest campionat este unul foarte bun, mult mai bun decât cel de anul trecut, când au fost nevoiți să supraviețuiască în serie cu bani foarte puțini și, din acest motiv, cu jucători mai mult sau mai puțin motivați să câștige. Cum situația s-a îmbunătățit sesizabil, iar resursele financiare ale voleiului sucevean sunt acum ceva mai mari decât sarea la scrumbie, rezultatele au început să apară.
Sucevenii au câștigat până acum patru dintre cele cinci partide disputate, singura înfrângere, în trei seturi, venind din partea liderului seriei SCMU Craiova. Sucevenii ocupă  astfel poziția a doua în clasament, cu 9 puncte, urmați de echipa bucureșteană pe care o vor întâlni mâine.
O motivație suplimentară pentru băieții lui Pancu ar fi și faptul că Valerică Gherasim, președintele CSM Suceava, a găsit resurse pentru premierea voleibaliștilor, premiere ce se va întâmpla după desfășurarea acestei etape.

Bucuria ar fi deplină pentru sportivii ce joacă în sala Complexului „Unirea” dacă, mâine, vor avea și apă caldă și căldură; pentru că ieri utilitățile erau întrerupte pe motiv de avarie…
 


Intră acum și în grupul de