Patru mașini avariate și două persoane rănite, în urma unui accident rutier petrecut la Șcheia


Intră acum și în grupul de

Patru mașini au fost implicate marți dimineața într-un accident rutier ce a avut loc la Șcheia, două persoane fiind rănite și transportate la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu, accidentul a avut loc marți, 15 mai a.c., la ora 07.50, pe strada Humorului din localitatea Șcheia.

Epureanu a precizat că un tânăr de 22 ani, din comuna Pătrăuți, ce se afla la volanul unui autoturism Ford Focus, având direcția de deplasare Gura Humorului spre Suceava, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune față spate cu autoturismul BMW ce rula în fața sa, condus de un alt tânăr, de 18 ani, din comuna Pătrăuți, în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Aleea Vămii.

În urma coliziunii autoturismul BMW a fost proiectat în autoturismul Ford care circula în fața sa, condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Suceava, iar autoturismul Ford a fost proiectat în autoturismul marca Skoda Rapid care se afla pe strada Aleea Vămii, oprit pentru a se asigura în vederea pătrunderii pe strada Humorului, condus de un bărbat de 62 de ani, din comuna Șcheia.

În urma accidentului au fost rănite ușor două persoane, șoferul autoturismului Ford Focus și conducătorul autoturismului BMW, ambele victime fiind transportate la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

„Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre  biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu.

El a menționat că polițiștii au întocmit un dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Foto: ISU Suceava

(M.T.)


Intră acum și în grupul de