Primarul Lungu cere demisia secundului Cristescu


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a solicitat joi, în cadrul unei conferințe de presă, demiterea antrenorului secund al echipei locale de fotbal. Gestul edilului-șef sucevean survine în urma partidei de miercuri după-amiază, de pe stadionul Areni dintre FC Cetatea Suceava și Ceahlăul Piatra-Neamț, care a culminat cu bătaia aplicată de fotbaliștii Cetății arbitrului Marius Bocăneală. “Cer urgent demiterea de pe banca tehnică a antrenorului secund Florin Cristescu pentru că și-a demonstrat incapacitatea de a gestiona o situație tensionată”, a spus Lungu, făcând referire la faptul că mâna dreaptă a lui Marian Pană nu a fost în stare să oprească violențele jucătorilor săi.

Primarul  consideră că omul cel mai potrivit pentru a-l secunda pe Marian Pană ar fi antrenorul centrului de copii și juniori Silviu Stănescu, căruia i-a lansat public apelul de a prelua această funcție. „Fac un apel de suflet la Silviu Stănescu, antrenorul centrului de copii și juniori, să vină la echipa mare, alături de Marian Pană și să facă  echipă cu el. Sunt convins că poate aduce un plus de maturitate și de respect la echipă”, a declarat edilul-șef sucevean.

 Lungu a ținut să sublinieze că municipalitatea își rezervă dreptul de a nu mai sprijini financiar echipa de fotbal FC Cetatea Suceava în returul campionatului, în condițiile în care aceasta nu va da dovadă de performanță și nu-și va reveni din perioada dezonorantă pentru fotbalul sucevean.


Intră acum și în grupul de